Германският канцлер Ангела Меркел ще направи работно посещение в Сочи на

...
Германският канцлер Ангела Меркел ще направи работно посещение в Сочи на
Коментари Харесай

Среща Меркел - Путин на 18 май в Сочи

Германският канцлер Ангела Меркел ще направи работно посещаване  в Сочи на 18 май  за среща с Путин, заяви ТАСС като се базира на изказване на Юрий Ушаков, помощник на съветския президент

Представител на немското държавно управление удостовери, че  Меркел ще посети Сочи на 18 май , само че не даде детайлности за визитата. " Посещението в Сочи ще се състои на 18 май. По-късно ще оповестим спомагателна информация ", сподели той

Все още има  разногласия с Русия  и те би трябвало да се разискват, съобщи говорителката на немското държавно управление Улрике Демер на брифинг. " Имаме спорове с Русия, само че все пак продължаваме да търсим разговор между тях ", сподели тя.

Германското външно министерство изрази  безпокойство от дейностите на съветските правоохранителни органи  на неразрешена  демонстрация на последователи на опозиционния деятел Алексей Навални  в края на предходната седмица. " Действията на правоохранителните органи провокираха доста безпокойствие що се отнася до спазването на свободата на словото и на събиранията ", сподели говорителката на министерството Мария Адебар и добави, че по някои сведения е имало задържани малолетни.

Адебар изрази подозрение, че дейностите на полицията са били съразмерни на обстановката и заяви, че позицията на Германия е изразена пред съветската страна.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР